Vroeger waren de puberdagboeken van Willem Bosch verboden gebied. Nu leest de volwassen Willem zijn grootste tienergeheimen zelf voor. Hilarische animaties verbeelden de intieme zieleroerselen.
Inmiddels is Willem Bosch scenarioschrijver en regisseur, maar vroeger had hij ook al een hoop te vertellen - aan zichzelf, want zijn puberdagboek staat vol dreigementen aan eenieder die de zieleroerselen leest. Maar nu is de tijd toch rijp om die ooit geheime gedachten te delen met een publiek. Hilarische animaties verbeelden de spannende avonturen, opwindende dromen en beschamende gebeurtenissen die Willem zelf voorleest.


Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Submarine Film
Omroep
VPRO TV

Titel: Puberdagboek: Willem Bosch
Jaar: 2016
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

JeugdHumorAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01