Ga naar inhoud
Dansfilm die zich afspeelt in een restaurant waar een moeder en dochter samen dineren. Het gesprek mondt uit in een choreografie die de complexe relatie tussen de twee uitbeeldt.
Moeder Ella en dochter Nora dineren samen in een restaurant. De vriendelijke sfeer slaat om als de moeder niet zo subtiel duidelijk maakt dat ze graag wil dat haar dochter aan de man komt. De geërgerde Nora vlucht het toilet in én haar fantasie. Dan begint een zorgvuldige choreografie die de complexe relatie tussen moeder en dochter uitbeeldt: van de onderlinge machtsverhoudingen, verwijten, onzekerheden en manipulaties tot en met de wederzijdse liefde.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design

Titel: Point Taken - She / Her
Jaar: 2016
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Geen Sectie
Editie: NFF 2016

DramaDans

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.