Ga naar inhoud
Still

Pim & Pom Het Grote Avontuur

Regie: Gioia Smid
De twee katten Pim en Pom beleven een spannend en grappig avontuur als ze samen op de vlucht slaan voor de nichtjes van hun baasje. Animatiefilm voor de allerkleinsten, gebaseerd op de tekeningen van Fiep Westendorp.
De twee katten Pim en Pom zijn beste vriendjes. Ze wonen in hetzelfde huis, bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, blijken die stiekem een plan te bedenken om de katten te ontvoeren. Pim en Pom weten uit de handen van de hebzuchtige nichtjes te blijven, maar tijdens hun vlucht verdwalen ze op straat. Gaat het de kattenvriendjes lukken om hun baasje terug te vinden? Een spannende en grappige animatiefilm voor de allerkleinsten, gebaseerd op de personages van Mies Bouhuys en de tekeningen van Fiep Westendorp.
Titel: Pim & Pom Het Grote Avontuur
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014
Kidsbios Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie NFF Jaarselectie AnimatieFamiliefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.