Ga naar inhoud
Still

Phoenix 38

Regie: Sander van Dijk
Een man ontwaakt in een bevroren, vrijwel verlaten wereld. Hij wordt gevonden door Nika, die ontdekt dat hij een proefpersoon is van een mysterieus militair project. Proeve van bekwaamheid van de van de Nederlandse Filmacademie afstuderende IMVFX'ers.
Een man ontwaakt in een bevroren, vrijwel verlaten wereld en weet niet wie hij is. Hij wordt gevonden door Nika, die al snel ontdekt dat hij een proefpersoon is van het mysterieuze 'Phoenix-project'; een militair initiatief dat de laatste nog resterende wereldburgers onderdrukt. Doel: de aarde opwarmen en zo weer leefbaar maken. Deze trailer is een proeve van bekwaamheid van IMVFX-studenten van de Filmacademie.


Titel: Phoenix 38
Jaar: 2017
Duur : 2 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
NFF Studentencompetitie DramaActie & AvontuurMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.