Ga naar inhoud
Een gekwetste vrouw neemt het heft in eigen handen in deze clip, die werd gemaakt voor de theatervoorstelling Permanent Destruction, een ‘sexy show over zelfhaat en onbeantwoorde liefde’.
Een vrouw haalt een vleesgerecht uit de oven, zet het op tafel: ‘Tadaa!’ De man die aan tafel zit, kijkt op van zijn telefoon en zegt: ‘Moest je ‘m zelf nog vangen, of wat?’ De vrouw, gekwetst en boos, loopt het huis uit, klopt een huis verderop aan en wordt begroet door een andere man waar de rollen wisselen. Intrigerende clip, onderdeel van het theaterproject Permanent Destruction van theatermaker Naomi Velissariou en soundproducer Joost Maaskant.

Titel: Permanent Destruction - Like a Bird
Jaar: 2018
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

DramaRomantiekMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.