Ga naar inhoud
Hoe gaat het met Carmen na de aanslag op haar leven? In het vierde seizoen zien we hoe de Amsterdamse misdaadkoningin langzaam herstelt, terwijl haar zoon Boris op zoek gaat naar de schutter.
Vierde seizoen van de misdaadserie die zich afspeelt in de Nederlandse onderwereld. Hoofdpersoon is de Amsterdamse Carmen, die zich na de liquidatie van haar man Frans opwerkte naar de top van de georganiseerde misdaad. Aan het eind van het derde seizoen werd Carmen neergeschoten. De vierde serie begint met haar langzame herstel en het vooruitzicht van het proces tegen haar. Haar dochter Natalie is samen met Storm een restaurant begonnen en haar jongste zoon Boris gaat fanatiek op zoek naar de dader van de aanslag op zijn moeder.

Titel: Penoza IV
Jaar: 2015
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities
Editie: NFF 2015

RomantiekMisdaadDramaActie & Avontuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.