Ga naar inhoud
Stills

Oude liefde

Regie: Nicole van Kilsdonk
Twee al jaren gescheiden zestigers komen weer oog in oog te staan als hun zoon overlijdt. Dat hun oude liefde onverwacht opnieuw opbloeit, bemoeilijkt de familieverhoudingen in dit romantische drama.
Fransje en Fer waren piepjong toen ze trouwden en kinderen kregen. Een half leven later en inmiddels al jaren gescheiden, treffen de zestigers elkaar in dit romantische drama weer voor het eerst, tijdens de begrafenis van hun plotseling overleden zoon. In hun immense verdriet zoeken ze contact met elkaar. Totaal onverwacht vallen ze opnieuw voor elkaar. Hun kinderen en kleinkinderen zien hun hernieuwde contact aanvankelijk als een geluk bij een groot ongeluk, maar als hun verliefdheid alsnog aan het licht komt, wordt het pas echt ingewikkeld.
Titel: Oude liefde
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 39 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie RomantiekDramaHumor

Gouden Kalf nominaties

Beste Mannelijke Bijrol (2018)
Aus Greidanus sr.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.