Ga naar inhoud
4.jpg

One Night Stand XIII - Zomerbroeders

Regie: Mustafa Duygulu
De Turks-Nederlandse tiener Bora brengt de zomer het liefst door met zijn vrienden aan de Turkse kust, maar op zijn laatste vakantiedag ontdekt hij dat Turkije nooit zijn thuis zal zijn.
Die laatste lome vakantiedag brengt de zeventienjarige Bora door met zijn vrienden Dursun en Kagan in een klein Turks kustdorpje. Als hij met hen over strand en boulevard doolt, voelt hij zich meer thuis dan in Nederland. Tenminste, zolang hij zijn autoritaire vader niet voor de voeten loopt. Dat Bora dit jaar verliefd is geworden op zijn onbereikbare buurmeisje Burcu maakt het leven er niet gemakkelijker op. Door zich stoerder voor te doen dan hij is, probeert Bora alles uit de dag te halen. Maar daarbij lijkt hij vooral zichzelf in de weg te zitten.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Titel: One Night Stand XIII - Zomerbroeders
Jaar: 2018
Duur : 41 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.