Ga naar inhoud
Getraumatiseerde politieagent probeert met zijn zwangere vriendin rust te vinden aan de Griekse kust. Maar het leven in een all-inclusive resort blijkt allesbehalve relaxed.
Politieagent Oscar wordt vrijgesproken van betrokkenheid bij een dodelijk incident. Hij wordt wel direct op verlof gestuurd naar een all-inclusive resort aan de Griekse kust. Zijn zwangere vriendin gaat mee. Terwijl de getraumatiseerde Oscar daar probeert de draad weer op te pakken en zich op te maken voor zijn aanstaande vaderschap, wordt al snel duidelijk dat heftige schuldgevoelens zijn gedroomde toekomst in de weg zitten. Een onverwachte nieuwe vriendschap zet zijn toch al ontregelde leven voorgoed op zijn kop.

Titel: One Night Stand XIII - In Limbo
Jaar: 2018
Duur : 43 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2018

RomantiekMaatschappijMisdaadDramaGezondheid

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.