Een romantische tragikomedie over liefde op het eerste gezicht en de moed die ervoor nodig is om daar na 44 jaar werk van te maken.
Eén dag voor zijn pensioen wordt ramenlapper Alfred plotseling overvallen door hoogtevrees. De angst slaat toe hoog op de ladder, vlak onder het raam van Dirkje, voor wie hij al 44 jaar een heimelijke liefde koestert. Een duizelingwekkende geschiedenis van 64 jaar en 364 dagen onthult dat Alfred, als onwetende Cupido, van invloed was op vele liefdeslevens. Alfred beseft dat het hoog tijd is om zijn pijlen op zichzelf te richten. Een romantische tragikomedie over moed en liefde op het eerste gezicht.

Titel: One Night Stand XI - Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg
Jaar: 2016
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016

DramaRomantiekHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.