Ga naar inhoud
Still

One Night Stand XI - Cas

Regie: Joris van den Berg
De relatie van Pepijn en Sjors wordt flink opgeschud als ze beide vallen voor de charmes van een levenslustige logé. Een broeierig en ontroerend liefdesdrama met een licht komische toon.


De relatie van Pepijn en Sjors wordt flink opgeschud als ze de Vlaamse, levenslustige Cas op hun bank laten slapen terwijl die zoekt naar een studentenkamer. Als Pepijn en Sjors beide voor Cas' laconieke charme beginnen te vallen, ontstaat er een onstuimige driehoeksverhouding. Vormt Cas' aanwezigheid een bedreiging voor hun relatie of is hij juist precies wat ze nodig hebben? Een broeierig en ontroerend liefdesdrama met een licht komische toon.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design
Visual Effects
Titel: One Night Stand XI - Cas
Jaar: 2016
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Inschrijving Gouden Kalveren RomantiekGenderDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.