Ga naar inhoud
Still

One Night Stand X - Wildflowers

Regie: Alieke van Saarloos
De Friese Juke koestert een heimelijk verlangen naar een spannender leven dan dat met haar gezin en de koeien op de boerderij. Als ze de avontuurlijke Joan ontmoet moet ze beslissen waar ze thuis hoort.

Op een Friese melkboerderij houdt Juke de boel goed draaiende. Ze zorgt voor haar gezin, werkt tussen de koeien, rijdt op haar oude, zelfgerepareerde motorfiets, kan lassen als de beste en danst als het feest is. Toch knaagt er iets. De ontmoeting met Joan, een vrouw met een boot die veel van de wereld heeft gezien, maakt bij Juke verwarrende gevoelens en een verlangen naar vrijheid los. Op het water achter de dijken lokt een nieuw avontuur met Joan. Kan ze nog terug? Want gaan waar je wilt is gemakkelijker als je niets hebt om achter te laten. Juke moet kiezen waar ze werkelijk thuishoort.

Titel: One Night Stand X - Wildflowers
Jaar: 2015
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2015
Gouden Kalf Competitie Competities 10 jaar One Night Stand Top 10 Festivallieveling RomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.