Ga naar inhoud
Still

One Night Stand V - Tunnelvisie

Regie: Stefano Odoardi
Valkenier en einzelgänger Mira lijkt, alleen al omdat ze vrouw is, een vreemde eend in de bijt. De afvalindustrie, waar ze met haar roofvogels meeuwen verjaagt, bestaat enkel uit ruige mannen.
In de desolate omgeving van een vuilstortplaats weert Mira met haar roofvogels overlast gevende meeuwen. Mira, ongekamd haar, slobberige, grauwe kleding, lijkt een einzelgänger in de door mannen omgeven wereld van de afvalindustrie. Als op een dag een pas overleden baby op de vuilstort gevonden wordt, vraagt men zich af of Mira hier meer van weet. Langzaam ontrafelt zich een drama dat veel duidelijk maakt over deze zo onafhankelijk ogende vrouw.
Titel: One Night Stand V - Tunnelvisie
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still