Ga naar inhoud
Still

Onder het hart

Regie: Nicole van Kilsdonk
Masha en de pas gescheiden Luuk, vader van twee dochters, vallen als een blok voor elkaar. Maar als het noodlot toeslaat en Luuk ongeneeslijk ziek blijkt, staat alles op losse schroeven. Is er nog wel plaats voor Masha?
Van lichtvoetig naar schrijnend, zo verschuift de toon in deze liefdesgeschiedenis waarin alle verhoudingen opnieuw uitgevonden moeten worden. Behoedzame vlinderverzorgster Masha meent eindelijk het geluk gevonden te hebben wanneer ze de pas gescheiden huisarts Luuk ontmoet. Maar zijn dochters zijn niet enthousiast en als het noodlot toeslaat en Luuk ongeneeslijk ziek blijkt, claimt ook diens ex weer haar plaats. Is er in die verwarrende en pijnlijke situatie nog wel plaats voor Masha?

Titel: Onder het hart
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 39 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2015
Gouden Kalf Competitie Competities Romantiek

Gouden Kalf nominaties

Beste Actrice (2015)
Kim van Kooten

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.