Hartverwarmende roadmovie van en over een van de grootste filmmakers die Nederland kent. Wanneer Heddy Honigmann te horen krijgt dat zij niet lang meer heeft, keert ze terug naar de plek waar het allemaal begon: haar geboortehuis in Peru.

Als regisseur Heddy Honigmann te horen krijgt dat ze niet lang meer te leven heeft, besluit ze een reis te maken langs plekken en mensen die voor haar een grote betekenis hebben. Ze keert terug naar Peru, het land waar ze opgroeide en documentaireklassieker Metaal en melancholie maakte. Ze deelt herinneringen met oude vrienden, ontmoet mensen die zij een stem gaf in haar documentaires en bezoekt de plek waar het allemaal begon: haar geboortehuis. Ze blikt terug op haar familiegeschiedenis en op haar omvangrijke oeuvre met prijswinnende films als Hersenschimmen, Het ondergronds orkest en O Amor Natural.

Wil je een kijkje in het hoofd van de maker? Regisseur en grande dame Heddy Honigmann geeft op woensdag 29 september een masterclass, klik hier voor meer informatie en tickets.

Credits

Set geluid
Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Pieter van Huystee Film & TV

Titel: No Hay Camino
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Thema: Identiteit, Kunst & Cultuur
Editie: NFF 2021

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01