Ga naar inhoud
Still 1

No Hay Camino

Regie: Heddy Honigmann
Hartverwarmende roadmovie van en over een van de grootste filmmakers die Nederland kent. Wanneer Heddy Honigmann te horen krijgt dat zij niet lang meer heeft, keert ze terug naar de plek waar het allemaal begon: haar geboortehuis in Peru.

Als regisseur Heddy Honigmann te horen krijgt dat ze niet lang meer te leven heeft, besluit ze een reis te maken langs plekken en mensen die voor haar een grote betekenis hebben. Ze keert terug naar Peru, het land waar ze opgroeide en documentaireklassieker Metaal en melancholie maakte. Ze deelt herinneringen met oude vrienden, ontmoet mensen die zij een stem gaf in haar documentaires en bezoekt de plek waar het allemaal begon: haar geboortehuis. Ze blikt terug op haar familiegeschiedenis en op haar omvangrijke oeuvre met prijswinnende films als Hersenschimmen, Het ondergronds orkest en O Amor Natural.

Wil je een kijkje in het hoofd van de maker? Regisseur en grande dame Heddy Honigmann geeft op woensdag 29 september een masterclass, klik hier voor meer informatie en tickets.

Credits

Set geluid
Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Pieter van Huystee Film & TV
Titel: No Hay Camino
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie Forum van de Regisseurs

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still 6
Still 5