Ga naar inhoud
Documentaire over vrouwen voor wie seks ontzettend pijnlijk is. Eén van hen is de regisseur zelf. Waar komt het probleem vandaan? En hoe is het om iets te missen wat je niet kent?
Documentaire over verschillende vrouwen voor wie seksuele gemeenschap ontzettend pijnlijk is. Eén van hen is de regisseur zelf. De vrouwen vertellen hoe ze hun weg vinden in een wereld waarin penetratie de norm lijkt. Is het een ziekte die genezen moet worden? Of een probleem dat is aangepraat door oversekste media? De één noemt het een groot gemis, de ander overrated. De film bespreekt het belang en de (over)waardering van penetratie, vanuit het perspectief van vrouwen én mannen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Waarom zou je niet tevreden kunnen zijn zonder penetratie?

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
De Familie Film & TV
Omroep
BNNVARA
Postproductiebedrijf
Raamw3rk

Titel: My Fucking Problem
Jaar: 2017
Duur : 44 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

GezondheidMaatschappijGender

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.