Ga naar inhoud
Still

Munya in mij

Regie: Mascha Halberstad
De tienjarige Munya laat zich kleineren door pesters uit de buurt, maar vindt met behulp van haar rapidool de kracht om voor zichzelf op te komen. Een ontroerende animatiejeugdfilm met swingend happy end.

De tienjarige Munya is dol op eten. Ze kookt en bakt zich een slag in de rondte voor haar kritische moeder die haar lieve dochter amper ziet staan. Op weg naar de supermarkt wordt Munya gepest door kinderen uit de buurt, die haar dik noemen en de favoriete televisieprogramma’s van haar moeder belachelijk maken. Het meisje kruipt in haar schulp en voelt zich erg verdrietig. Totdat haar grote rapidool haar de kracht geeft om voor zichzelf op te komen. Een ontroerende animatiejeugdfilm met swingend happy end.

Credits

Producent
Sound Design
Muziek
Coproducent
VPRO TV
Productiebedrijf
Viking Film
Omroep
VPRO TV
Titel: Munya in mij
Jaar: 2013
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014
Kidsbios NFF Jaarselectie MaatschappijAnimatieFamiliefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.