Ga naar inhoud
Still

Morgen is er zon

Regie: Jasper Scholten
Een gepest meisje gooit het in deze korte komedie over een andere boeg wanneer haar ook nog de hoofdrol in de schoolmusical ontgaat. Biedt een huurmoordenaar uitkomst? Winnaar 48 Hour Film Project op het NFF 2016.
Ze is een vroegwijs meisje dat gepest wordt om haar rode haar. Als ook nog eens de hoofdrol in de schoolmusical Annie naar haar aartsrivaal gaat -die niet eens rood haar heeft- gooit ze het over een andere boeg. Met haar spaarvarken in de ene hand en haar koffertje in de andere benadert ze in deze komedie een huurmoordenaar. Winnaar van het 48 Hour Film Project op het Nederlands Film Festival 2016.
Titel: Morgen is er zon
Jaar: 2016
Duur : 5 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2017
Actie & AvontuurDramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.