Ga naar inhoud
Sciencefiction-comedyserie over zeven astronauten die in het jaar 2063 op een mensheid reddende missie worden gestuurd, maar aan boord vooral verstrikt raken in kleinmenselijke en absurde intriges.
Het is het jaar 2063. De hele wereld is overstroomd, op Nederland na. In een ultieme poging de mensheid te redden, zoeken zeven astronauten naar een nieuwe thuisplaneet. De bemanningsleden van De Tasman, onder wie een narcistische boordpsycholoog, een serieuze stuurvrouw en een kapitein zonder enige leidinggevende capaciteiten, lijken zich echter vooral bezig te houden met futiele zaken. Het ruimteschip in deze zesdelige sciencefiction-comedy heeft verdacht veel weg van een kantoorruimte vol kleinmenselijke, absurde en romantische intriges.

Titel: Missie Aarde
Jaar: 2015
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie, Competities
Editie: NFF 2015

DramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.