Ga naar inhoud
Still

Michael

Regie: Francisca Toetenel
Kort drama waarin een jongeman worstelt met de paradox van erbij willen horen en zichzelf kunnen zijn. Antwoorden vindt hij tijdens een mannenweekend met collega’s in de natuur - maar niet bij hen.

Michael, een ogenschijnlijk geslaagde jongeman, worstelt met de paradox van erbij willen horen en zichzelf kunnen zijn. Hij arriveert met zijn mannelijke collega's voor een sportief maar ook met drankovergoten teambuildingsweekend in een huisje in het bos, aan de rand van de polder. Daar ontdekt Michael dat hij dichter bij anderen én zichzelf komt in nabijheid van een wijze oude man.
Titel: Michael
Jaar: 2017
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
NFF Debuutcompetitie Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.