Ga naar inhoud
Romantische komedie over de liefdessores van uiteenlopende moderne mannen; van een reclameman met huwelijksangst tot en met een gemeenteambtenaar die nog nooit een vrouw mee uit heeft gevraagd.
Welke mannen lopen hun hart achterna tijdens de zoektocht naar liefde en geluk en welke niet? Die vraag staat centraal in een romantische komedie rond uiteenlopende moderne mannen die hun frustraties en verlangens met elkaar bespreken op de loopband in de sportschool. Onder hen een reclameman met bindingsangst, een nietsnut die juist alles op alles zet om zijn vriendin bij zich te houden, een gemeenteambtenaar met de ongewenste gave om vrouwen van zich af te stoten en een womanizer die nog nooit verliefd is geweest.

Titel: Mannenharten
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 37 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie, Gast van het Jaar: Fons Merkies
Editie: NFF 2014

HumorRomantiek

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.