Ga naar inhoud
Terwijl rechercheur Lois Elzinga zware misdaadzaken aanpakt, komt ook haar privéleven op scherp te staan. Naar de thrillerreeks van Simone van der Vlugt.
Lois is gewend geraakt aan het omgaan met moorden, ontvoeringen en ander extreem geweld. Na het vroege verlies van haar ouders leeft ze voor het politiewerk. Haar zusje Tessa is haar enige vertrouwenspersoon, voor de rest van de buitenwereld heeft ze geen ruimte. Ze heeft een veilig leventje met zelfopgelegde regels gecreëerd. Tot een geheim uit het verleden komt bovendrijven, waardoor alles wat vanzelfsprekend was, op losse schroeven komt te staan. Lois zal iets moeten veranderen om grip op haar leven te houden.

Titel: LOIS
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2018

MisdaadDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.