Ga naar inhoud
Twee vrienden uit Corsica staan voor een dilemma. In de zomer bruist hun eiland, de rest van het jaar is er niets te doen. Zullen ze blijven of gaan?
Zoals zoveel vakantiebestemmingen kent Corsica twee gezichten: de zomer en de rest. Tijdens het hoogseizoen bruist het er, is er volop werk en zijn er toeristen bij de vleet. In het laagseizoen is er nauwelijks wat te doen en slaat al gauw de verveling toe. Vrienden Marc-Antoine en Mickael twijfelen daarom wat ze dit jaar zullen doen, als het eiland weer leegstroomt. Gaan ze naar de grote stad of blijven ze trouw aan hun geboortegrond? Vriendschappelijke momenten wisselen zich steeds vaker af met ongemakkelijke gesprekken over de toekomst en wat die brengen zal.

Titel: L'été et tout le reste
Jaar: 2018
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2018

DramaRomantiek

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (2018)
Sven Bresser

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.