In deze tien korte afleveringen raken personages van diverse pluimage verstrikt in een uiterst ongemakkelijk gesprek, dat steeds moeilijker wordt om naar te kijken. Kromme tenen gegarandeerd.
Vaak start de scène al licht ongemakkelijk, maar dat blijkt pas het begin. In deze tien korte afleveringen raken diverse personages in uiteenlopende settings verstrikt in schurende gesprekken. Zó ongemakkelijk zelfs, dat je er nauwelijks naar kunt kijken zonder in een kramp te schieten. Denk aan aangesproken worden in de sauna, mensen met een bord voor hun kop, moeilijke gesprekken op verkeerde plaatsen, maximale miscommunicatie, de gênantste casting ooit of een serieus staaltje mansplaining. Probeer dan maar eens je gekromde tenen recht te houden.

Titel: Kramp
Jaar: 2019
Duur : 3 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2019

DramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.