Ga naar inhoud
Tragikomedie waarin de bejaarde Willem er op staat om zijn vrouw technisch bij te spijkeren over allerhande huishoudelijke apparaten.
De bejaarde Willem gedraagt zich de laatste tijd raar. Er lijkt een kluswoede over hem heen te zijn gekomen en hij staat er op om zijn vrouw Johanna technisch bij te spijkeren over allerhande huishoudelijke apparaten: De geiser, de meterkast en vooral de afstandsbediening van de televisie. Johanna geeft zich zo goed mogelijk over aan Willems bevlieging maar wil eigenlijk dat hij gewoon eens naast haar op de bank komt zitten. Waar komt Willems gedrag ineens vandaan? En vooral: waar gaat het heen?

Credits

Production Design
Set geluid
Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
ALP
Omroep
NTR TV

Titel: Kort! - Stand-by Me
Jaar: 2013
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, NFF Talent
Editie: NFF 2013

RomantiekMediafonds 25 JaarNFF Talent

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.