Ga naar inhoud
Op de vlucht in een besneeuwd bos probeert Aziz wanhopig de potige Olek bij te houden. Onbegonnen werk. Redt Aziz het met zijn instinct? Origineel ontsnappingsdrama met een spectaculaire ontknoping.
Begeleid door loeiende sirenes sprinten Aziz en Olek door een lege vlakte. De Nederlands sprekende Aziz kent het terrein duidelijk niet. Wanhopig probeert hij zijn potige metgezel bij te houden, hoe vaak die ook roept dat hij moet opzouten. In het besneeuwde en mistige bos raakt Aziz alsnog achterop. Alleen achtergebleven is hij aangewezen op zijn onderbuikgevoel. Misschien gaat hem dat niet eens zo heel slecht af. In blauw-grijze tinten gefilmd ontsnappingsdrama met een verrassende en spectaculaire ontknoping.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design

Titel: Kort! - Niflheim
Jaar: 2016
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Debuutcompetitie, Inschrijving, Hollandse Nieuwe, Gouden Kalveren
Editie: NFF 2016

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.