Ga naar inhoud
Een op actiethrillers verzotte kantoorklerk ontdekt de held in zichzelf als hij opgesloten raakt in het schoonmaakhok. Vet aangezette komedie over een antiheld.
Terwijl Joost stiekem wegdroomt bij een heroïsche actiethriller, maken zijn collega's uit het benauwende, extreem smalle kantoor zich enthousiast op voor een enerverende vakantie. Voor Joost ligt er niet veel opwindends in het verschiet. Of toch wel? Net als iedereen weg is, raakt de grijze kantoorklerk opgesloten in het schoonmaakhok en moet hij de held in zichzelf zien te ontdekken om te kunnen ontsnappen. Vet aangezette komedie over een typische antiheld, gespeeld door cabaretier Thomas van Luyn.

Credits

Production Design
Set geluid
Sound Design
Visual Effects

Titel: Kort! - Lockbuster
Jaar: 2015
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Panorama
Editie: NFF 2015

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.