Ga naar inhoud
Still

Kort! - Gratis

Regie: Merijn Scholte Albers, Tobias Smeets
Hoewel Ruud en Els al jaren vastgeroest zitten in bepaalde patronen, hebben ze aan één minuut genoeg om elkaar met geheel andere ogen te bekijken. Pijnlijke relatiekomedie in een supermarkt.
Hoewel Ruud en Els al jaren vastgeroest zitten in bepaalde patronen, hebben ze aan één minuut genoeg om elkaar met geheel andere ogen te bekijken. Ruud mag namelijk gratis boodschappen doen en gratis is iets waar de doorgaans wat chagrijnige Els dol op is. Net als altijd deelt zij de bevelen uit en moet Ruud het vuile werk opknappen. Maar op het moment suprème, met een cameraploeg op zijn neus en een fanfareband in zijn oor, verloopt alles anders en is Els aan zet. En dat valt nog niet mee. Pijnlijke relatiekomedie in een supermarkt.

Titel: Kort! - Gratis
Jaar: 2016
Duur : 10 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Inschrijving Gouden Kalveren HumorDrama

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (2016)
Tobias Smeets
Beste Korte Film (2016)
Merijn Scholte Albers

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.