Ga naar inhoud
Vol verwachting reist een 16-jarig meisje stiekem van de stad naar een verlaten, winters eiland om haar eerste grote liefde op te zoeken, een veel oudere, gebonden barman. Het wordt een ontnuchterende ervaring.
Vol verwachting reist een 16-jarig meisje stiekem van de stad naar een verlaten, winters eiland om haar eerste grote liefde op te zoeken. Hij is een oudere, gebonden barman van een strandtent, groot, stoer en sterk. Met zijn enorme handen rond haar hoofd en schouders lijkt ze nog jonger dan ze al is. Maar zij voelt zich geliefd en volwassen. Er wacht haar echter een ontnuchterende ochtend.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid

Titel: Kort! - Grand Tour
Jaar: 2016
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Inschrijving, Geen Sectie
Editie: NFF 2016

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.