Ga naar inhoud
Still

Kort! - Gamechanger

Regie: Christian van Duuren
Op weg naar weer een buitenlandse oorlogsmissie raakt Max verstrikt in een spelletje met de buurjongens. Gaandeweg verliest Max de realiteit uit het oog en verliezen de angstige broertjes hun onschuld.
Als de dertigjarige Max, op weg naar weer een buitenlandse uitzending, verstrikt raakt in een onschuldig spelletje ‘oorlogje’ met de buurjongens, verliest hij de grip op de realiteit. Het heden van zijn bosrijke woonomgeving en het verleden in het veld verworden tot een beklemmende knoop. De toenemende angst van de twee jochies ziet hij niet meer. Hoewel deze stoere, volwassen man behoorlijk rücksichtslos de onschuld van twee kinderen wegneemt, is ook zijn pijn sterk voelbaar.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Kort! - Gamechanger
Jaar: 2016
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016
Geen Sectie Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.