Ga naar inhoud
Een oude man stuurt een brief met beste bedoelingen en vol wijze raad naar een kleuterklas, in deze korte film naar een verhaal van Tommy Wieringa.
Wat schrijf je als volwassen, kinderloze man in hemelsnaam aan een kleuterklas? Wanneer een einzelgänger een ballon met een kaartje eraan vindt, grijpt hij zijn kans om de onbekende kleuter van wie het ding afkomstig is, zijn moeizaam vergaarde levenslessen over te dragen. Lessen die niet zozeer aansluiten bij de beleveniswereld van een kleuter, maar die op latere leeftijd nog van enige waarde kunnen zijn. Zo vinden generaties op afstand elkaar in deze ontroerende korte film, gebaseerd op een verhaal van Tommy Wieringa.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: KORT! - Ga niet naar zee
Jaar: 2018
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.