Ga naar inhoud
Still

Kort! - Een vrije dag

Regie: Wouter Stoter
Als Erik de knappe au pair van de buren ziet zonnebaden, moet en zal hij bewijzen dat hij niet die veertigjarige familieman in een suffe buitenwijk is die van zijn vrouw het gras moet maaien.
Komisch drama dat speelt in een moderne villawijk met huizen die zo dicht op elkaar staan dat je overal naar binnen kunt kijken. Tijdens het ontbijt vallen Eriks plannen voor die dag - lekker niksen - in duigen als zijn vrouw hem sommeert om het gras te maaien. Als zij met de drie kinderen in hun veilige Volvo is vertrokken, ziet hij de bevallige au pair van de buren zonnebaden in de achtertuin. Krampachtig probeert hij te bewijzen dat hij vooral geen veertigjarige familieman is die zich heeft begraven in een suffe buitenwijk.

Credits

Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
VENFILM
Omroep
NTR TV
Titel: Kort! - Een vrije dag
Jaar: 2015
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015
Gouden Kalf Competitie Competities DramaHumor

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2015)
Wouter Stoter

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.