Ga naar inhoud
Still

Kort! - Copyrette

Regie: Marc de Leeuw
Een naakt vrouwenlichaam ligt stil op een keukenvloer. In een bos roept een man zijn hond. Hun paden kruisen elkaar in een copyshop. Geheel in zwart-wit gedraaide vertelling over een vreemde lichamelijke obsessie.
Het naakte lichaam van een jonge vrouw ligt bewegingloos op een keukenvloer. Met de afgebladderde verf en de troep in de tuin lijkt haar huis op het eerste gezicht verlaten. De sfeer is onheilspellend. In een nabijgelegen bos roept een man zijn prachtige witte, bijna lichtgevende hond. De paden van de man en vrouw kruisen elkaar in een copyshop, waar de wonderlijke lichamelijke obsessie van de introverte vrouw zich openbaart. Vervreemdende, geheel in zwart-wit gedraaide vertelling waarin nauwelijks wordt gesproken.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Kort! - Copyrette
Jaar: 2016
Duur : 9 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2016
NFF Debuutcompetitie Inschrijving Hollandse Nieuwe Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.