Een succesvolle kick­bokser van Turkse afkomst ontdekt dat onder de schone schijn van onze Neder­landse beschaving iets duis­ters broedt.
Zwaargewicht Kahn verlaat als over­win­naar een kick­boks­gala. Hij worstelt met de polar­isatie binnen én buiten de ring. En hij is het zat. Moegestreden stapt hij ergens een plaat­selijke bar binnen. Aanvanke­lijk lijkt hij wantrouwend te worden beje­gend, totdat een van de witte stam­gasten hem vrien­delijk benadert. Zal deze avond Kahn helpen om zijn zorgen over xeno­fobie in zijn carrière en zijn dagelijks bestaan even te vergeten? 

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design

Titel: KORT! - Colosseum
Jaar: 2019
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

Actie & AvontuurSportDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01