Ga naar inhoud
Spannende dramaserie van de makers van Overspel. De levens van een keurige weduwnaar en een crimineel raken verstrengeld als hun dochters bevriend raken en de weduwnaar stomtoevallig het leven van de crimineel redt.
Wat als blijkt dat je dochter de hartsvriendin geworden is van de dochter van een gevaarlijke crimineel? Wanneer een keurige weduwnaar uit een nette buurt zijn dochter bij het huis van haar vriendin komt ophalen, redt hij stomtoevallig het leven van de man des huizes tijdens een mislukte liquidatie. Direct beschouwt de crimineel hem als zijn nieuwe beste maat. Maar wat doe je als je vanuit jouw hoge functie bij de Belastingdienst beter niet in dit milieu gezien kunt worden? Nieuwe spannende dramaserie van de makers van Overspel.

Titel: Klem
Jaar: 2016
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Inschrijving, Gouden Kalveren
Editie: NFF 2016

Actie & AvontuurMisdaadRomantiekDrama

Gouden Kalf winnaar

Beste Acteur Televisiedrama (2016)
Jacob Derwig

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2016)
Frank Ketelaar
Beste Acteur Televisiedrama (2016)
Barry Atsma
Beste Televisiedrama (2016)
Shariff Korver
Beste Televisiedrama (2016)
Albert Jan van Rees

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.