Ga naar inhoud
Stills

Kappa

Regie: Kleoniki Stanich
De frisse, maar steriele wereld van een centrum voor sociale integratie is een merkwaardig speelterrein. Op zoek naar relaties raak je tussen realiteit en fantasie gemakkelijk de weg kwijt.
Kappa, een vrouw van rond de dertig, wordt welkom geheten in Le Baptiste, het instituut waar de bewoners sociale interactie oefenen. Ze zal er zeker vrienden maken, zo is de belofte. Dat blijkt echter minder eenvoudig dan het lijkt. Een alledaags praatje beantwoordt Kappa met verbazing, op een feestje danst iedereen solo op muziek uit de koptelefoon. Aan de rand van het zwembad pareert ze het ongemak van de werkelijkheid. Zo bepaalt ze zelf de regels van het spel. Maar of dat helpt?

Credits

Visual Effects
Cast (hoofdrol)
Grafische vormgeving
Kleurcorrectie
Productiebedrijf
Gerrit Rietveld Academie
Titel: Kappa
Jaar: 2018
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018
NFF Studentencompetitie Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.