Romantische komedie over dertiger Roos die - vergezeld van haar vrolijke, veel jongere stagiair Daan - haar exen in het huwelijksbootje ziet stappen terwijl ze zelf nog altijd wacht op haar ware Jacob.
Romantische komedie over Roos, een kreeftenonderzoeker van begin dertig, die dolgraag wil trouwen maar koeltjes door haar geliefde aan de kant wordt gezet. Terwijl ze haar exen en beste vriend één voor één in het huwelijksbootje ziet stappen, verschijnen er twee nieuwe mannen in Roos' leven: de vrolijke, aantrekkelijke en veel jongere stagiair Daan, die direct is gecharmeerd van de onhandige laborante, en de eveneens aantrekkelijke, ietwat gladde plastisch chirurg Jacob voor wie Roos als een blok valt. Kan Roos eindelijk 'Ja ik wil!' antwoorden op de vraag die ze zo graag krijgt gesteld?

Titel: Ja ik wil!
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 34 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Gouden Kalveren, Inschrijving GK
Editie: NFF 2016

HumorRomantiekDrama

Gouden Kalf nominaties

Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek (2016)
Maarten Swart

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.