Ga naar inhoud
Twee rivaliserende criminelen huren dezelfde keurig ogende crimineel in om de ander te elimineren. Droogkomisch drama waarin een huurmoordenaar huishoudt in zijn territorium: de wasstraat.
Harry is een goede echtgenoot, een prima vader en een beschaafd ogend mens in een perfect gesneden pak. Juist dit heerschap wordt door twee rivaliserende criminelen ingehuurd om de ander, vanwege een conflict, een kopje kleiner te maken. Harry is namelijk óók een meedogenloze moordenaar. In dit droogkomische drama rijdt Harry naar de carwash, zijn territorium. Onder het blauwe licht en het witte schuim voert hij zijn programma uit; het enige programma dat geen strepen achterlaat.

Titel: Hotwax
Jaar: 2015
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities
Editie: NFF 2015

MisdaadHumorDramaActie & Avontuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.