Welke gedachten gaan schuil onder de haardos van deze Brabantse kinderen? Kapper Marko weet ze hun kopzorgen en dromen te ontfutselen. Aandoenlijke verhalen en nieuwe kapsels.
Tijdens de knipbeurt bij kapper Marko voelen kinderen zich op hun gemak. In de kappersstoel vertellen ze hoe ze in het leven staan, wat hun kopzorgen zijn, of waar ze juist heel blij van worden. Of het nu gaat over angst, liefde, stress, groter worden of hun eigen lichaam, de kinderen luchten zonder gêne hun hart. Grappige en ontroerende verhalen en anekdotes, die voor veel kinderen en hun ouders herkenbaar zullen zijn. Het gesprek is pas klaar als de kinderen helemaal tevreden zijn met hun nieuwe coupe.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Set geluid

Titel: Hoofdzaken
Jaar: 2019
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2019

JeugdKunst & CultuurHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01