Ga naar inhoud
Stills

Boy Meets Gun

Regie: Joost van Hezik
In deze lichtvoetige zwarte komedie raakt een uitgebluste man bevangen door nieuwe levenslust als hij per toeval een pistool in handen krijgt. Zijn liefde voor het wapen blijft niet zonder gevolgen.
Het leven van evolutionair filosoof Maarten is schijnbaar tot stilstand gekomen. Zijn saaie bestaan ondergaat een metamorfose als hij in de supermarkt een overval met dodelijke afloop meemaakt en per toeval het moordwapen in handen krijgt. Met het pistool in zijn bezit keert zijn zelfvertrouwen terug. Maar de romance die opbloeit tussen hem en het wapen kan niet zonder gevolgen blijven. Het met zwarte humor doorspekte verhaal heeft een ongebruikelijk, verrassend perspectief.
Titel: Boy Meets Gun
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2020
Gouden Kalf Competitie AbsurdismeHumorMisdaadDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.