Ga naar inhoud
Stills

Hiernamaals

Regie: Willem Bosch
Na haar moeders dood doet Sam (14) extra haar best in het leven. Als ze onverwacht zélf in het hiernamaals belandt, lijkt ze in dit jeugddrama haar levensloop te kunnen veranderen.

Sam (14) zorgt voor haar broertjes sinds haar moeder dood is. Als ze op weg naar school bij een verkeersongeluk om het leven komt en zelf in het hiernamaals belandt, ziet ze haar moeder weer. Sam ontdekt dat ze haar leven over kan doen – maar kan ze ook de dood van haar moeder voorkomen? Een beladen onderwerp, maar uiterst origineel en niet zwaar verteld. Magisch-realistisch jeugddrama over rouw, volwassen worden en jezelf mogen zijn.

Credits

Creative producer
Coproducent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Sound Design
Titel: Hiernamaals
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2019
Gouden Kalf Competitie GezondheidDramaJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.