Ga naar inhoud
Still

Het tweede gelaat

Regie: Jan Verheyen
De vrienfschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door een diep dal als zij een reeks gruwelmoorden moeten zien op te lossen. Een slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden, en de seriemoordenaar heeft een nieuwe prooi op het oog.
Na De Zaak Alzheimer en Dossier K. is dit de derde en wellicht laatste film waarin de politiecommissarissen Vincke en Verstuyft samenwerken om een zaak op te lossen. Hun onvoorwaardelijke vrienschap gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelmoorden. Ook een slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden. Ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi op het oog. Gebaseerd op het boek Double Face van Jef Geeraerts.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Titel: Het tweede gelaat
Jaar: 2017
Duur : 2 uur, 7 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017
ThrillerMisdaadDramaActie & Avontuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.