Ga naar inhoud
Still

Hellingproef

Regie: Nils Vleugels
De relatie tussen een smachtende rij-instructeur en zijn onwillige leerling bevindt zich in woelig vaarwater. Zwarte komedie over botsende verwachtingen en het belang van een handrem.
Dertiger Henry bevindt zich in een lastig parket: hij probeert een knappe leerling autorijlessen te geven én haar tegelijkertijd te versieren. Zij moet daar echter niets van weten, waardoor de lessen in de kleine auto steeds ongemakkelijker worden. Maar dan lijkt het tij voor hem te keren. Zwarte komedie over een aflopende relatie, botsende verwachtingen en het belang van een handrem.

Titel: Hellingproef
Jaar: 2016
Duur : 13 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Inschrijving Gouden Kalveren HumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.