Ga naar inhoud
Romantische komedie met de beroemde 9 Straatjes van Amsterdam als decor. Iedereen in dit dorpje in de stad lijkt op zoek te zijn naar de liefde, behalve de traiteur en gescheiden vader Daan uit de Hartenstraat.
De beroemde 9 Straatjes van Amsterdam vormen het decor van een romantische komedie rond de inwoners van dit dorpje in de stad. Iedereen lijkt op zoek te zijn naar de liefde, behalve de gescheiden traiteur Daan die samen met zijn dochtertje Saar in de Hartenstraat woont. Terwijl Daan zich voorzichtig aan online dating waagt, opent de knappe modeontwerpster Katje naast zijn winkel een hippe zaak. Daan kan Katje niet uitstaan, maar raakt ondertussen steeds meer gecharmeerd van de anonieme ‘Girl Next Door’ op internet.

Titel: Hartenstraat
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 29 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

HumorGouden FilmsRomantiek

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.