Ga naar inhoud
In een wanhopige poging haar huidige relatie te redden, volgt filmmaker Tatjana Božic de weg terug langs haar exen die verspreid over Europa wonen. Een openhartig en tragikomisch zelfportret.
Tatjana Božic slaagt er maar niet in om een langdurige liefdesrelatie te onderhouden. Ze vraagt zich af wat er toch mis is met haar. In een laatste, wanhopige poging de relatie met de vader van haar kind te redden, volgt de Kroatisch-Nederlandse filmmaker de weg terug langs haar exen. Ze filmt de intieme en soms pijnlijke gesprekken met de mannen die verspreid over Europa wonen. Archiefbeelden en homevideo’s met haar huidige geliefde maken het tragikomische zelfportret compleet.

Titel: Happily Ever After
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 23 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

InternationaalHumorRomantiek

Gouden Kalf winnaar

Beste Montage (2014)
Boudewijn Koole

Gouden Kalf nominaties

Beste Lange Documentaire (2014)
Tatjana Božic

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.