Ga naar inhoud
Als de tienjarige Hammada klappen krijgt van zijn vader loopt hij weg. Een dromerig strandje aan de rivier wordt zijn nieuwe thuis. Hier maakt hij kennis met een raadselachtige papierprikker.
Als de tienjarige Hammada klappen krijgt van zijn gefrustreerde vader loopt hij weg van huis. Op een strandje aan de rivier likt hij zijn wonden; dit wordt zijn nieuwe thuis. Op deze dromerige plek, ver van zijn harde realiteit, maakt hij kennis met een raadselachtige papierprikker. Waar noch de koppige imam, noch zijn beste vriendje hem op andere gedachten kunnen brengen, toont deze wijze oude man hem de waarde van familie.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Hammada
Jaar: 2009
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still