Ga naar inhoud
'Quarantainekomedie' over de lotgevallen van scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (45) tijdens de coronacrisis. Tijdens een virtueel lesuur gaan hij en zijn grauwwitte ondergoed ongewild viraal.
Terwijl heel Nederland in de lente van 2020 thuis zit vanwege het coronavirus, gaat scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn vaalwitte ondergoed. Middenin een bevlogen demonstratie tijdens een virtuele les aan zijn middelbare schoolleerlingen, blijkt hij broekloos aan het werk te zijn. Zijn telefoon staat gelijk roodgloeiend. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Tijdens de lockdown opgenomen 'quarantainekomedie', onder regie van Frank Lammers, die tevens de hoofdrol speelt.

Credits

Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Groeten van Gerri
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Corona Cinema
Editie: NFF 2020

MediaDramaHumorRomantiekCorona CinemaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.