Ga naar inhoud
Documentaire over de vier vrijwilligers en de bezoekers van een infowinkel in een Eindhovense volksbuurt. Bewoners schuiven hier regelmatig aan voor een bak koffie en wat aanspraak.
Documentaire die zich volledig afspeelt binnen de vier muren van een infowinkel in een Eindhovense volksbuurt. Vier vrijwilligers runnen deze plek, waar regelmatig buurtbewoners aanschuiven voor een bak koffie en aanspraak. Het geklaag over de overheid, de banken, de Grieken en de ziektekostenverzekering is niet van de lucht. Ondertussen lijkt er weinig echt te worden ondernomen. Totdat de vrijwilligers zich onverwacht van een andere kant laten zien.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Productiebedrijf
Zuidenwind Filmprodukties
Omroep
Omroep Brabant

Titel: Goei volk
Jaar: 2013
Duur : 28 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Jaaroverzicht, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2013

MaatschappijNFF TalentMediafonds 25 Jaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.