Docu­men­taire over de vier vrijwilligers en de bezoekers van een infowinkel in een Eind­hovense volks­buurt. Bewoners schuiven hier regel­matig aan voor een bak koffie en wat aanspraak.
Docu­men­taire die zich volledig afspeelt binnen de vier muren van een infowinkel in een Eind­hovense volks­buurt. Vier vrijwilligers runnen deze plek, waar regel­matig buurt­be­woners aanschuiven voor een bak koffie en aanspraak. Het geklaag over de over­heid, de banken, de Grieken en de ziek­tekosten­verzek­ering is niet van de lucht. Onder­tussen lijkt er weinig echt te worden onder­nomen. Totdat de vrijwilligers zich onverwacht van een andere kant laten zien.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Productiebedrijf
Zuidenwind Filmprodukties
Omroep
Omroep Brabant

Titel: Goei volk
Jaar: 2013
Duur : 28 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2013

MaatschappijNFF TalentMediafonds 25 Jaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01