Ga naar inhoud
Singer-songwriter Lena schrijft liefdesliedjes, maar zonder enige vorm van liefde in haar eigen leven ligt writer's block op de loer. Romantische komedie over inspiratie, romantiek en vriendschap.
Als single moeder komt Lena (Plien van Bennekom) rond met het schrijven van muziek over de liefde. Op romantisch gebied staat ze echter al zo lang droog, dat het schrijven over romantiek niet meer gaat. Haar beste vriendin, zangeres Valerie (Carly Wijs), verzint een even bizar als effectief plan: een acteur wordt ingehuurd om Lena te verleiden en de romantische gevoelens in haar aan te wakkeren. Waar er eerst te weinig liefde was om muziek over te schrijven, is er plotsklaps te veel. Kan Lena nog wel iets uit haar pen krijgen, wanneer ze zo vol zit met vlinders in haar buik? De vriendschap met Valerie staat op het spel.

Titel: Gek van geluk
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 46 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills