Een mysterieuze vaderfiguur duikt op bij een eenzame jongeman, die geïsoleerd woont. Dat is het begin van een koortsachtige reis door een kindertijd en de geboorte van een denkbeeldig eiland.
Een piekerende jongeman heeft zich verschanst in zijn luxueuze huis. Zijn modernistische isolement is zelfverkozen, maar het blijft lastig om de realiteit buiten de rug toe te keren. Dan klopt een mysterieus vaderfiguur uit een ander deel van de wereld aan. Een denkbeeldig eiland uit de verhalen van de man doemt op, en een koortsachtige reis vangt aan. Vallen de puzzelstukjes in elkaar?

Credits

Coproducent
Production Design
Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
Gerrit Rietveld Academie

Titel: Fotografiets Ø
Jaar: 2019
Duur : 21 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.